TOADYNOTES EMAIL NEWSLETTER TRIVIA ANSWERS FOR September
01. The RED one of these was miraculously divided, if you believe in that sort of thing. Beside the BLACK one, you can find Varna, Odesa, and Sevastopol.
ANSWER: Sea
02. The RED one of these is known to please mariners in the evening time. The BLUE one is whence, proverbially, surprises come.
ANSWER: Sky
03. The YELLOW ones of these are important predators of pest insects. The NHL's BLUE ones debuted in 2000, and made their first playoff appearance in 2009.
ANSWER: Jackets
04. A BLUE one of these is a conservative-leaning Democrat. A BLACK one is the first track on side A of Led Zeppelin IV (1971).
ANSWER: Dog
05. The BROWN one of these is a hypothetical infrasonic frequency that causes incontinence. The BLUE one is a record label established in 1939.
ANSWER: Note
06. The RED one of these is a 1981 horror/thriller novel by Thomas Harris. A GREEN one — at least as originally described in a popular tabletop role-playing game — has a Lawful Evil alignment and a chlorine gas breath weapon.
ANSWER: Dragon
07. The BLUE version is a hit song recorded by Tony Bennett and Bobby Vinton, or a 1986 neo-noir movie with Kyle MacLachlan. The BLACK version is a hit song recorded by Alannah Myles, or a a Canadian whisky.
ANSWER: Velvet
08. The GRAY one of these was founded in 1851 by Henry Jarvis Raymond and George Jones. The PINK ones are a greaser clique.
ANSWER: Lady/Ladies
09. The BLACK one of these is a critically endangered pachyderm. The BLUE one is a propane brand.
ANSWER: Rhino
10. The BLACK one of these was shipwrecked and marooned, then became a sporting champion. The ITALIAN one was a collector for a loan shark, then became a sporting champion. (OK, you're right; "Italian" is not a color.)
ANSWER: Stallion
-

TEENY WEENY ZINEYS Digest
All twelve minizines in one anthology! Pre-order here!
-

HOW & WHY TO DO BOWFISHING
HOW & WHY TO DO BOWFISHING is available for immediate shipping! Order your copy at the Serious Danger Comics store!
-

HANKERIN' FOR RUINATION comics
-

Toady The Kid Comics
TOADY THE KID #1 is available for immediate shipping! Order your copy at the Serious Danger Comics store!
-

ToadyCo on TeePublic
There are dozens of ToadyCo t-shirts on TeePublic! I hope you find something you’ll like.
-
ToadyCo on Etsy
Shop a small but growing selection of stickers, pins, and other merch in ToadyCo’s Etsy store!
-

Serious Danger Comics
Get all the news you could ever care to know about Toady the Kid and related comics projects at the Serious Danger Comics site.
-

Let's Draw videos
I made a few demonstration videos for RetroSupply, and you can see them in a playlist here.
-

About Me
ToadyCo is me, Matthew Shultz.
-

My Illustration Portfolio
See a portfolio of my work here.

